Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 10:58 AM   #209 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Vayy bee!! Gecenin karanlığı örttü dünkü ruh halimii Bugünn bomba gibiyiiiimm Tabi, dün 10 saat telkin dinledik Bugün biraz hayallerimden ve rüyalarımdan bahsetmek istiyorum sizee Bazen devrim yaptığımı hayal ederim. . Uykuda veya okulda, farketmiyor Elimde bayrakla, okulun çatısına; herkesin görebileceği bir yere çıktığımı ve meraklı gözler benim üzerimdeyken bayrağı diktiğimi, sonra herkesin coşkuyla çığlıklar attığını, birbirlerine sarıldığını hayal ederim. . Bazen kendimi devlet başkanı, dolayısıyla ordu komutanı olarak görürüm. . Ateşli silahlarla meydan savaşı yaparız vee ben hayallarimde hiç yenilmemm Bir kez uçurumdan uçtuğumu görmüştüm. . Gri renkliydi her yer, yere çarpmadan azz önce uyanmıştım. Bu gece ortaokuldaki bir arkadaşımla lise sınıfında en arkada oturuyorduk, hatta bi dakka,, üniversiteden arkadaşlar da vardı çorba gibi resmenn . . Kadının biri gelip beni yerimden kaldırdıı, yan tarafa oturttu sonra bittii. . bu rüyaydı. . Uçurum da rüya. Bu ikisini sadfece paylaşmak için anlattım. . Amaa, devrim yapışım ve ordu komutanlığı deneyimim gündüz uyanıkken gözlerimdn geçme cüretini gösteren durumlar Sizlerden radyolojik destek bekliyorum Acaaba, çok mu büyük düşünüyorum düşlerime ayar çekmem lazım mı? Eğer lazımsa nasıl yapabilirim Saygılar, sevgiler, ve tüm güzel şeyler sizinle olsuunn Arzular Şelalee anladınız siz onuu hepinizi seviyoruuuuumm