Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 04:09 PM   #4 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: benden büyük olan insanlar beni korkutuyor..inadına da onları çekiyorum hayatı

yazını görünce geldimm sana tek tavsiyem onları sıradan bir insanmış gibi düşün. . ben onları Nietzsche nin üst insanları gibi düşünürdüm; bir muhabbet açıldı bigün baktım onlarda saçmalayabiliyorlar. . Hatta ben onlardan daha akıllıyım. Konuşsam sular seller gibi ortamı götürürüm ama konuşamıyorum bu da benim özürüm yazınca kendimi daha iyi ifade ediyorum. . daha mutlu oluyorum 2 parmakla fett gibi yazıyorum zatenn xD çok feci alıştımm neyse, onları takma dediğim gibi. Umursama. Ben; mesela, bibine aynı yerde 6 7 kez merhaba derdim. Ne zaman göz göze gelsek başımı öne eğerek selamlardım. Ama baktım olmuyor; gözlerimi dikip bakıyorum öylece. Kimse benden birşey beklemesin, kardeşimm!! Ben korkuluk muyum, gelene geçene jest yapayım bir zaman sonra baktım millet benle haşır neşir olmaya çalışyıor, iyimi benden çok fazla saygı bekleyenler etrafımdan arazi oldular, olduğum gibi kabul edenler hala çevremdelerr ohh bee!! öyle iştee