21-01-2010, 06:14 PM
|
#7 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benden büyük olan insanlar beni korkutuyor..inadına da onları çekiyorum hayatı merhabalar. foruma son günlerde zaman ayıramıyorum. malum işler ve ev aramalarım devam ediyor. neyse...
gelelim konuya, içimizdeki tüm duyguların bir enerji olduğunu biliyoruz, değilmi?
yazmış olduğunuz durumları ciddi şekilde senaryolara oturtup, içine his' te katıyoruz. doğru mudur? yaşıyorsunuz.
eğer doğruysa çekim yasası denilen yasayı sonuna kadar ve layıkıyla kullanıyorsunuz. ancak bir sorun var gibi geliyor. istenmeyen durum üzerine yasa işliyor.
yasanın nasıl işlediğine dair az da olsa bilgiye sahip olduktan sonra, istediğimiz duruma getirmekte bu yasa ve işleyiş, bize yardımcı olacaktır.
sağlıcakla ve ışıkla.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |