Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2010, 07:12 PM   #10 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: benden büyük olan insanlar beni korkutuyor..inadına da onları çekiyorum hayatı

Alıntı:
iloscuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çekim yasası konusunda hem fikirim seninle imported angel.
Yaşça büyük insanlarla iletişim konusuna gelirsek; baskın olmaktan hoşlanan bazı insanlar bu şekilde de tanınmak istedikleri için(bunun onlara zevk verdiğini düşünüyorum) fırsatları belirli durumlarda iyi değerlendirirler.Etrafta kendilerine benzer birilerini görmeyince; kendilerini üstün hissedip bir şekilde kendilerinden veya yaşantılarından övgü ile bahsederler.Bu aynı zamanda karşı tarafada sen benim gibi değilsin, ben gençken çok farklıydım gizli mesajını taşır.Bu benim gözlemim yada daha önce hissettiklerimden alıntı.
Senin yaşadığına gelirsek olaya olumlu açıdanda bakabiliriz aslında.Belki o insanlar senin saygılı bir insan olduğun ve onları dinlemeye tahammül edebileceğini hissederek sana yaklaşıyor olabilirler.
evet canım ben de aynen senin anlattıkların gibi olduğunu düşünüyorum.. :)
moral vermek için söylediğin son söz için de teşekkür ederim fakat ben o konuda daha başka düşünceler içindeyim..belki beni kolay lokma olarak görüyorlar..yani kolayca ezebilecekleri ve üzerinden kendilerini tatmin edebilecekleri biri olarak görüyorlar gibime geliyor..çünkü hepsi akıl verme modunda..ve çok kararlı gözüküyorlar benim söylediklerimi dinlemiyorlar bile..kendileri konuşmaya devam ediyorlar...

ailemin bana dayattığı büyüklere abartılı saygı olayını mı halletmeliyim yoksa çekim yasası olayınımı bilemedim..biraz karışık benim olayım
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla