Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı
Bütün bunların farkına varmak değişimin bir adımı olmalı... Ben ne kadar değiştim daha iyiyim desem de bu maddelerin birçoğunu yaptığımı farkettim. Öğrenmenin ve iyiye değişimin sınırı yok demekki.  Şu hayalleri ve geçmişi tekrar tekrar hatırlamayı bıraksak süper olacak. Ben bunun için facebook'umu kapattım. Oraya koyduğum her fotoğraf, yazdığım her yazı başkalarının görmesi veya beğenmesi için. Sanırım birçok kişinin de böyle. İçim ferahladı başkalarının hayatlarını didiklemekten çok sıkılmışım. Böyle olunca beni daha merak etmeye başladılar, insanlar oradan hayatımı(ve özellikle doğumgünümü!) göremeyince bunları paylaşmam gereken kişileri de seçebildim. Hayallerden alakasız bir yere geldim ama  Umarım bu engelleri aşarız. Zaten fark ettiğimiz andan itibaren aşmaya da başlıyoruz demektir  |
haklısın canım

ben de senin gibi facebooku terkedenler kervanındanım..insan kişisel duvarını diğer arkadaşlarınınkinden daha boş görünce yada arkadaş listesini daha az görünce kendini garip hissediyor ...tek başıma daha mı rahatım ne

hiç değilse senin bahsettiğin çabalara girip yorulmak zorunda kalmıyorum
dikkat ettinmi canım
gerçek olmuş olan geçmişteki şeyleri düşünürken hep kötü şeyleri düşünüyoruz..hayal kurarken de olmayan şeyleri ve iyi şeyleri düşünüyoruz...aslında beynimizi boşa yoruyoruz..
peki neden gerçekten olmuş olan ve iyi olan şeyleri düşünmüyoruz ki ?

hayalin faydası olmuyo kötü geçmişi tekrar canlandırmanın da...
bir de iyi geçmiş canlansa nasıl olur acaba