Alıntı:
armenak Nickli Üyeden Alıntı
iyi de bu ilim bunun neresinde. bir şey eğer inanç gerektirmiyorsa ilimdir yani ben inandım ilim oldu değildir. ilme inanırsın ya da inanmazsın bu ayrı bir mesele. sizce burada allah yok sayılmıyor mu ben onu merak ediyorum mesala şu imge meselesi yani biz ne kadar iyi imgelersek ona renk ses ve ışık katarsak allah daha iyi mi görüyor. iyi de peki allah allah baki değil midir. her şeyi hatta bizim kalbimizi de bilmiyor mu. yani biz iyi imgelediğimiz zaman mı yoksa kuantum alana geçtiğimiz zaman mı allah bizi anlıyor. inanmıyanlar için sorun yok peki ya inanankar bunu nasıl açıklayacakınız merak ediyorum. bakın telkinden çok farklı çünkü telkin inanma gerektirmez. basit bir kişisel gelişimdir. iyi görmeyen birinin gözlerini tedavi ettirmesi gibi bir şey. |
Düşüncelerin benimkilerle birebir uyuyor. Bu sorularının cevabını birçoğumuz merak ediyor. İnanmayanlar için sorun yok; ama allah'a inanlar için kuantum düşüncesi sorun teşkil ediyor. Elbet telkin apayrı. Bilinçaltı ve kirliliği su götürmez...