Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı
Haklısın, iyi geçmiş canlanınca dha iyi oluyormuş. Bugün yine düşünüyordum,( ) o anki durumum hakkında biraz umutsuzluğa kapılmıştım, geçmişle kıyaslamaya başladım, hemen aklıma yaşadığım daha kötü olaylar geldi, aslında bakış açım biraz değiştiğinden daha kötüsünü yaşadığım için o anki halime şükrettim ama yine de kötü geçmişi hatırlamış oldum, yanlış yaptığımı düşünüp sonraki iyi hatıralarımı düşünmeye başladım ve şu anki halimle kıyaslamama gerek kalmadan daha iyi hissettim O anları senin dediğin gibi zihinsel tahtıma oturtmadıkça, kötü bir olay aklıma geldikten sonra hatırlamak iyi geliyor, zihinsel olarak iptal demiş oluyoruz sanki.
Facebookta garip hisseden bir tek ben değilmişim çok sevindim. Gelişiminin devamını bekliyorum |
yani önce beterin beteri var olayına girmişsin ve biraz işe yaramış sanırım :)
ama daha sonra da iyi geçmişi düşünmüşsün ve bu daha da işine yaramış değil mi
buna çok sevindim bunun farkında olduğun için seni tebrik ederim
evet canım ben bugüne kadar hep lisedeki en güzel günlerimi düşünerek ve hep bugünle karşılaştırma hatasına düşerek yıllarca kahroldum..ha bu arada o bahsettiğim günlerin bugünden 12 sene önce olduğunu düşürsen durumun vahimliğini anlarsın
12 senedir bu hatayı yaptım...o günleri zihinsel tahtıma oturttum ve görüp göreceğim en güzel günler onlardı daha iyisini yaşamıyacağım düşüncesiyle yaşıyordum...bu resmen daha iyi günlelere kapı kapatmakmış...ha şimdi de öyle sevinçten uçmuyorum ancak o tahttaki noktanın daha ileri noktalarına da açığım ve daha azıyla zevk almaya da açığım...sevgi hep seninle olsun