Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2010, 03:14 PM   #4 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: telkinler için alıntı yaptım doğruluğu var mı?

ego güçlendiriciyi dinlemek azaltıldığı zaman diğer telkinlerin de etkisi azalıyor bunun bizzat yaşadım..
ama heryerde söylediğim birşey var....listedeki telkin sayısını ne kadar çoğalırsa genel etki o kadar azalıyor..çünkü telkin başına yapılan tekrar sayısı azalıyor..illa ki listemi azaltmam diyorsanız 2 tane playlist yapın..mesela 6 telkin dinleniyosa 3 tanesi günsüz diğer 3 ü gece dinlenebilir...böylece telkin başına tekrar sayısı artacak ve etkisi geri gelecektir..bizzat yaşadım bunu...

ama sadece telkin dinlemekle hayattan mucize beklemek doğru değil...telkinde söylenenlerle aynı yönde eylemler yapmalıyız...mesela erteleme telkini dinleyip de hala "şu işi yarın yapayım " derseniz olmaz...
imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla