Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2010, 10:22 PM   #83 (permalink)
YESHAPPY
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: Çekim Yasası Hikâyelerimiz...

Alıntı:
zynp0 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Biz küçük şeylerle mutlu oldukça büyükleri de gelecek, ben inanıyorum Ben de bununla ilgili çok şey yaşıyorum, okulda ağzıma mantı tadı geliyor, eve bir geliyorum annem mantı yapmış En son bir dergide yararlı yiyecek&içeceklerin arasında "domates suyu" görmüştüm şişe içindeki hali gözümün önüne geldi içiyormuşum gibi hissettim, bilerek veya isteyerek yapmamıştım canım çekmişti sadece ama çok iyi imgelemişim Bizim eve de uzun zamandır alınmıyordu, ertesi gün eve bir geldim annem domates suyu almış. Halbuki annem ne o dergiyi okumuştu ne de aramızda bir konuşma geçmişti, markette gözüne takılmış, almış. Annelerle kesinlikle telepatik bir iletişimimiz de var.

maviş.cadı süpermiş seninkide mm mmm :)

çok güzel şeyler bunlar. İnşallah zamanla dediğin gibi çoğalır güzel çekimlerimiz :)
YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla