Bana sozvermisti .Aldigim her kararin arkasinda duracakti.Ve evlendik.2 cocugumuz oldu .Ben malum cocuklarla evdeydim surekli .Evde oturmak bana gore degilmis diyerek disari cikmaya basladi ve evliligimizden 1 sene gectikten sonra eski hayatina geri dondu .Ikimizde ilgi bekler olduk birbirimizden .Konuyu getiricegim yer aslinda su ; Ben telkinlerden sonra kendimi toparladim ,artik anladim ki ben ve o yokuz .Cocuklar icin bir aradayiz .O sinirli bir insan oldu .Bunda benimde payim var (depresyon yillarimin) Ozunde iyi bir insan . Benim bir hayalim varmis .Mert beyin sorularini cevapladikca buldum ne istedigimi .Ben turkiyede 3 yada 4 yil icerisinde kurslara katilmak istiyorum .Bu kurslar el becerileri ile ilgili .Yemek kursu en buyuk ilgi alanim .Oturumumu oldurmek istemiyorum .Ilk kizim babasinda kaliyor ,hollandayi tercih ediyor.Benim butcem 3 sene yetecek kadar .Bu arada turkiyede lise terk oldugum ve 17 yildir burada oldugum icin calisma konusunda kendime guvenmiyorum.Hlollandada cok calistim ve bilgim cok bu konuda .Sizlerden fikir almak istiyorum .Imkansiz bir hayalemi kapilmisim ne dersiniz ?