Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2010, 07:14 PM   #228 (permalink)
spestnaz
Guest

Standart Cevap: spestnaz ın günlüğü

Nasıl bir hayatt ki insan en yakınında olanı bile tanıyamıyor!! İnanamıyorum, hâlâ. . Nasıl benim hayatıma karışma cesaretini bulabilir kendinde? Hem de yalanlarla. . Onun kocamann bir hiç olduğunu şimdi görebiliyorum. Kocaaaaa bir sıfırr. . Bugüne kadar nasıl da göremedimm!! İnsan nasıl anlayamaz en yakınım, dediği dostunun sadece saçmalıktan ibaret olduğunu!! Bende bir sorun var, anlayamıyorum. İnsan denen varlık neden böyle? Kendi sınırlarını bilmeyen yaratıklar kendi varlıklarını neden sorgulamıyorlar?? Anlayamıyorum, benim hayatıma müdahale etme yetkisini kimde nalıyor o? Tamamen saçmalığın içindeyim, saçmalıklar içinde yüzüyorum. Anladım ki ankara yı sevemememin nedeni insanlar. Bugün Budanması gereken, ama farkına varamadığım birini tek kalemde silip attım!! Bakıyorum daa, haketmiş bunu, gerçekten. En zor günümde yanımda değildi ki o, benim. Her fırsatta oyuncak olarak kullanmaya çalıştı, beni. Suçlu sadece o değil. Bende suçluyum. Kendimi ressmen ona teslim etmişim. Kölesi gibi birşey olmuşum. Baktıkça hayatımaa, daha neler göreceğim acaba, diyorum. Afedersiniz ama tek dostum dediğim, benim yaşamımı, sınırlarımı yalanlarla delmeye çalışıyor. Amacı nedir, hâlâ anlayabilmiş değilim. O, artık benim için bir '!' den ibaret. . Görünce yolumu değiştiririm. Yoo, o utansın. O değiştirmeli yolunu. . Yalanlarla benim hayatımı etkilemeye çalışan pislikk gitsin. Gözükmesin, gözüme. . Uzak dursun onu içinde barındıran yaşam, benden. . İçimi döktüğüm bi burası var arkadaşlar, kusura bakmayın. Canınızı sıkmak istemem. . ama bi sizler varsınız. . iyiki varsınız.