Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2007, 05:49 PM   #5 (permalink)
Korkunc
Üsteğmen

Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Olumsuz enerjiyi yakıtımız haline getirmenin yolu

Alıntı:
turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
dikenin gülü var diye şükredenlerdeniz değil mi? paylaşmak ta güzel öylesine olsa da
bu bakış açısını kutlarken paylaşımlarının illa ki birileri tarafından okunduğunu ve boşa gitmediğini düşündüğümü de ifade edeyim ve yazıya gireyim sonra çıkayım.

Açık yazdım ki samimi olayım. Okumadığımı yukarda yazmak zorunda mıydım? İçimden geçirip sadece teşekkür yazısı yazsam olmaz mıydı? Orası benim korkuncluğum işte.

Bana bulaşan katlanır, katlanmazsa dikkate almaz diye bir şey yazsam da korkunc olduğumu ifade etsem cümleyi nasıl bitireceğimi bilmeden. şaşkın

Aslında yaşadığımı okuyunca ki 4 madde tanı kısmı, çözüm kısmı var mı okumadım ama içimdeki bataryanın dolu olmadığını bildiğim için ve *3370# tuşlarına basarak (nokia telefonlarda işe yarıyormuş) yedek bataryayı da çalıştıramadığımdan kalkışmadım.

İçimde her birikeni dışarı atamadığım gibi dışarıda her birikeni de özümseyemiyorum ama madem sen de yazmışsın okurum hapsin anahtarını bulur bulmaz.
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla