Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-06-2008, 10:05 PM   #62 (permalink)
dogan_blade
Guest

Standart Ynt: rüya yorumlanır

Alıntı:
karalevaya Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar merhaba bugün beni çok etkileyen bir rüya gördüm.gündüz üstümde biraz halsizlik vardı.uzanayım dedim uyumuşum.rüyamda kardeşimi gördüm 3 günlüğüne ist.gitti.balkonda kara kedi vardı ayağımla gitmesini istedim gitmedi.umursamadı beni babam diyorki kardeşin ist.gitmedi birilerinden kaçıyor.dün gece bizim bodrımda kaldı diyor ben panikliyorum.sonra bir bakıyorum kardeşim odaya giriyor bütün bu olaylar kardeşimin odasında oluyor.elini tutuyorum kardeşimin ama içimden bu el kardeşimin eli değil diyorum.daha bir sürü karışık şeyler.herşeyi çözdüm ama kara kediyi çözemedim.tlf.sesiyle uyandım annemdi.bana kardeşimi rüyasında sıkıntılı gördüğünü kucağında siyaha yakın bir kedi olduğunu onu alıp attığını söyledi.çok etkilendim.

son zamanlarda çok sıkıntılı ve olumsuz korkularla kendimi harap ediyorum.bundan kaynaklanabilirmi?sürekli olumsuz ve korkular içindeyim.offf yardıma ihtiyacım var benim.Bu yardımı da ancak ben olumlu düşünmeyle halledebilirim diye düşünüyorum.ne derler insan en güzel iyiliğide kötülüğüde kendine yapar.
sizin rüyanızdan anlaşılan şu :siz krdeşinizin üstüne titreyen birisiniz annenizde öyle içinizdeki endişeler rüyalarınıza kadar sıçramış karakedi toplumda ugursuzlukla tabir olunur ancak bu yanlış bir düşüncedir tam tersi ruyada kedi görmek özellikle siyah kedi görmek çocuga bebege tabir olunur ,eski mitolojilerde kedi görmek ugurdur rahattır huzurdur
gelelim sizin endişelerinize boşa kimse için endişelenmeyin çünkü kader neler yasayacagımız anlamına gelmiyor nereye kadar yasayacagımız anlamına geliyor su akar yatagını bulur her şeyy her iş olacagına varıyor yaratanın verdiğini ondan baskası alamaz onun yazdıgını ondan baskası degiştiremez siz böyle sıkıntılı zamanlarınızda 2 rekat namaz kılın sonrda işiniz yoksa huzurla uyuyun içinizi ferah tutun ,lüzumsuz kafaya takılan şeyler tamamen şeytanidir uzaklaşmanın yoluda budur,sukuneti içinizden çıkarırsanız kendinize zarar verirsiniz stres vucut un 1. düşmanıdır tüm hastalıkların davetiyesidir
gerekçeside şudur tıbben ilacı olmayan tedavisi olmayan hastalıklar bile morelle mutlulukla tedavi ediliyor .mutlu olun esen kalın