Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2010, 02:53 PM   #119 (permalink)
kumsal1980
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,348
745 Mesajinıza toplam 3,872 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant futurekumsal1980 has a brilliant future
Standart Cevap: Mesut'un Günlüğü

Farkında olupta aynı hataları yapmak ne kadar saçma.Yıllarca insanların istediği gibi yaşamışız.aslına bakarsanız onların bizim hakkında ne düşündüklerini bile biliyoruz.Ama yine de yıllarca onların istediği hayatı yaşamışız.Şimdi ise bu durumdan kurtulmaya çalışıyoruz.yıllarca hep değişmeye çalıştım.İnsanları gözlemledim.Ve insanları gözümde ne kadar büyüttüğümü ancak belli bi yaşa gelince ya da farkındalığım artınca anladım.Bende basit yaşayarak zaten onlar gibi olabilirdim.herşey gözünde bişeyi büyütmekle başlıyor.Sonuçta onlarda insan.Bakıyorum da kendime en büyük sorunum erteleme sorunu.Hep ertelemişim bişeyleri.Nelerin beni ileri götüreceğini bildiğim halde bazı şeylere takılıp kalmışım.Ve çok yanlış olduğunu bildiğim halde bu beni geriye götürmüş.Başkarını seyretmişim ve kendimi küçük görmüşüm yıllarca.peki mesut sen bişeyler yaptın mı yaposaydın sorumluluk alsaydın nolurdu acaba diye düşündünmü? sonuçta sende aypsaydın sende farklı olmayacaktın.Kendime acı çektirmeyi sevmişim.benim yaşamımda şuan en gerekli şey kendimi ifade edebileceğim niteliklerime uygun bir iş.bu benim hayatımı çok değiştirecek.En büyük amacım işe girmek...erteleme ya da hayatın monoton oyununa gelmeden uykudan kalkarak bişeyler yapmak.Bu beni ben yapacak.Ben herşeyiyle mükemmelim ve istediğim herşey bana akıyor :)))
kumsal1980 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla