26-01-2010, 03:14 PM
|
#22 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Salvamea'nın Günlüğü İş görüşmesine gittim her an yere yığılacakmışım gibi titreyen vücudumdan eser yoktu. Daha kendinden emin ve daha cesaretli olduğumu farkettim.Sf yüzünden çalışmaktan çekinen ben artık işe kabul edilebilmek için dualar ediyorum.Diğer farkettiğim bir değişimde ,telkin saatlerimi azalttığımda sinir bozukluğu ve gerginlik hissetmem ama düzenli olarak telkinleri dinlediğimde kendimi daha huzurlu hissediyorum.Sf telkinini listeme eklediğimden beri mide bulantım oluyor öğğğğ desem SF çıksa gitse diyorum bir an önce Pehhh ne sfsi artık yok öyle birşey yahu.İçsel konuşmalarımı arttırdım,gece yatmadan önce ve sabah uyandığımda mutlaka konuşuyorum kendimle ve müthiş faydasını görüyorum.Kötümser ve karamsar yazılar yazmayı bıraktım, acıklı şarkılar zaten mazi oldu,Tv zaten çok izleyemezdim şimdi hiç izlemiyorum hatta izleyemiyorum demeliyim çok tuhaf . Herşeyin daha güzel olacağı günler yakındır inanıyorum. |
| |