26-01-2010, 10:19 PM
|
#16 (permalink)
|
Guest | Cevap: *Fıkralar* Alıntı: muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Hadi bi temel daha şeetireyim mi?
Temel iş ararken Afrika'da bir ülkenin yamyanlardan kurtulmak için kelle avcıları aradığını okuyunca. Ula koş tursin ha uşak pen çok paralı pir iş puldim. demiş. Evet kelle başına yüz dolar az para da değil hani. Hemen uçakla ihtiyaç duyulan ülkeye geldiklerinde başkbakan törenle karşılamış bizim iki kafadarı. Çünkü yamyamlardan tırtıkları için sadece tek Türkiye'den karadeniz cumhuritetinden bizimkiler gitmişler. Sonra direk ormana ilk günü acemi şansı iki,üç yamyamı avlamışlar. Akşam otelde paraları sayıyorlar. keyif sigarasını içiyrorlar. Ertesi günü on kelle aman Allah'ım 1000 dolar çok para. Ancak temelle dursun son avlarında ormanda yorulmuşlarr ağacın altında uyuyyakalmışlar. YAmyamlarda bunları çok fena kafaya takmışlar ve gizlice takip ediyortlar. Ağacın çevresi ellerinde mızraklarını yöneltmiş şekilde tam 100 yamyam . Temel çıtırlara uyanır. Bir de ne görsün 100 e yakın yamyam. Kalk la dursun kalk bu gün panın. a.q. duk. demiş. | Yazımda bu tarz fıkralar istemiyorum. Kendi adına fıkra sayfası açıp fıkranı yazabilirsin. Alıntı: appetite for destruction Nickli Üyeden Alıntı
pek fıkra hikaye bilmem ben öyle ne yapmam lazım ? | Sen yaz demedim ki komik bulduğun fıkra veya yazı varsa bizle de paylaş dedim Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
| Fıkra okumaya ihtiyacın varsa aç Google'ı fıkralar yaz oku! |
| |