Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 10:10 PM   #3 (permalink)
muraturkom
Üsteğmen

muraturkom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
muraturkom is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: tartışmaktan korkuyorum:(

Çocukluğunuzda yada hayatınızın belli bir döneminde tartışmalı bir ortamda uzun süre birlikte yaşadığınız insanların marifeti sanırım. Kişi daima aslına uygun davranır. Siz sakin bir insansanız, agresif kişilerle baş edemezsiniz, ya da kendinizi bu duruma alıştırmışsınız. Çözüm: Kişilere rahatsızlığınızı yazıya dökerek anlatabilirsiniz. Ya da onların çok sevdilkleri her ne varsa siz de bir süre bu eyleme son vererek, Davranışlarınızla bunu belli edebilirsiniz. Sonra da size soracağı güne kadar beklemenizi, Neden sen artık bana en çok sevdiğim "sütlü kahveyi RTIK YAPMIYORSUN" dEMELERİNİ BEKLEYİN, SONRA DA öNCEDEN ALDIĞINIZ NOTLARI ÇIKARIP KENDİSİNE OKUYUN. 1. .... DAN DOLAYI RAHATSIZLIK DUYUYORUM. 2. ........ şikayetçiyim. 3....... istemiyorum. Biçiminde notunuzdan okuyarak. Düşüncelerinizi ifade ederek korkularınızla yüzleşin. Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Siz tartışmadan şikayetlerinizi dile getirmenizin gerekliliği zorunluğu kısmındasınız. Eğer içinizi boşaltmazsanız, depresyon haplarını içip şişmanlar sonra da fiziğinizi de bozarsınız, Zihninizi de. Selam ve sevgiler.

https://skydrive.live.com/?cid=2232b...4&sc=documents

hayat hiç bir zaman adil değildir.
muraturkom isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla