Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 10:21 PM   #56 (permalink)
zynp0
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Zeynep'in günlüğü

Finaller cuma günü bitti, bugün notlar açıklandı güya ama okulun sitesi her zamanki gibi göçmüş durumda. Üstelik bu sefer bakmak için geç bile kalmıştım, herkes bakmayı bitirmiştir diye bir girdim ki felaket. 2 saattir deniyorum bakalım. Geçen hafta rasgele liseden bir anımı hatırlamıştım, çok daha yakın gördüğüm(veya sandığım) arkadaşlarım suskunken cesurca benim yanımda olan bir arkadaşımı hatırlayıp "onun yeri hep ayrı olacak" diye düşünmüştüm. Ama ne yazık ki ankara dışında okuyor. Tatil için okuyacak kitabım, izleyecek filmim, dinlenecek zamanım çoktu ama içten içe diyordum ki beni arayıp dışarı çağıracak bir arkadaşım yok ki, elbet bir gün sıkılacağım ne yapacağım. Ve cumartesi günü bir mesaj, "Zeynep ben Ankara'ya geldim görüşelim". O arkadaşım! Nasıl sevindim anlatamam. Sürekli buluşuyoruz ve bilmediğim şeyleri öğrendim, kimleri hayatımda tutup kimleri çıkardığım konusunda ne kadar doğru kararlar vermiş olduğumu gördüm. Dün yine direksiyon dersim vardı, çalışma yapacağımız yere doğru giderken ben yan koltukta aklım dolu, hüzünleniyordum. Bir anda kafama dank etti Zeynep, alakasız konular hakkında ne olabilirdi ne olamazdı diye düşünmeyi bırak şimdiki amacın ehliyet almak araba sürmek ona odaklan dedim. Bunu düşündükten en fazla 5 saniye sonra hoca dedi ki benim sürdüğüm yeter, haydi bakalım geri kalan kısma sen götür. Kendimi harika hissettim, o an durmamış olsaydım büyük ihtimalle hayal dünyasında sürecektim arabayı. Çok iyi hissediyorum, bir de şu astral seyahati başarsam
İzlediğim eski bir dizinin bir bölümünde çok güzel şeyler geçti ve ne zaman yalnızlık konusunda huzursuzluğa kapılsam aklıma getirip mutlu oluyorum. Aynen şöyle geçiyordu:"New York'ta(dizi orada geçiyor, burayı kendi şehrimize uyarlıyoruz ya iş, ya sevgili ya da ev ararsınız derler. Diyelim ki üçü arasından ikisinin de en mükemmeline sahipsin, neden sahip olmadığımız şeyin, sahip olduğumuz şeyleri etkilemesine izin veririz? Neden artı 1 ve eksi 1 sıfıra eşit gibi gelir?"
Bunu fark edelim ve sahip olduklarımızla mutlu olalım, çünkü sizin sahip olmadığınıza sahip olup sizin sahip olduğunuza sahip olamayan insanlar da mutsuz olabilir. Çok karmaşık bir cümle, umarım anlatabilmişimdir
Aa, bir de bugün "Başka Dilde Aşk" ı sinemada izledim. Harika bir filmdi, daha etkisinden çıkabilmiş değilim.
Sevgiler.
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla