Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-01-2010, 10:57 PM   #193 (permalink)
zynp0
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 227
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough
Standart Cevap: Bu Teknik %95 Astral Çıkış Sağlıyor !!! Denendi !

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün gece astral seyahat yaptıktan sonra uyudum. Ve sabaha kadar rüya gördüm. Sanki hepsi gerçekti ve en önemlisi de rüyam istemsiz değildi. Onları ben isteyerek görüyordum. Görmek istediğim arkadaşlarımı rüyama katıyordum diğer kişiler kendiliğinden geliyordu. Bu akşamda astral seyahat yapıcam bakalım yine rüyalarım artıcak mı?
Oley ben de deniycem bu gece tüm astralsal pozitif enerjilerimi yolliycam sanaBenim de rüyalarım değişti sanki, dünkü rüyam küçüklüğümden bugüne kadar sevmediğim ve istemediğim şeylerin bir listesi gibiydi. Hepsini yapmak zorunda bırakıldığımı ama hiçbirini yapmadığımı gördüm.

Alıntı:
SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ya harikasın zynp0 ,sen zaten korkunu aşmışsın.Sende astrale çıkma heyecanı korkundan ağır basıyor,bendeyse sanırım okuduklarımdan sonra tam tersi oldu.Hiç birini okumadan deneseydim sanırım bu kadar tedirgin olmıcaktım.
Ben gözlerimi kapatarak konsantre olabileceğimi sanmıyorum karanlıkda..Birde ben beyin dalgalarımı biraz daha pasifize etmek için brainwave diye bir şey indirdim bilgisayarıma.
Amannn iyileşelim derken ben iyice karışcam ya merakımdan..Allah iyi etsin sonumu :D)))))
Selenas asıl sen harikasın astral hakkında her bilgiyi öğrenmek istiyorsun aslında çok güzel bir şey ama tedirgin etmiş seni, ben hep kötü yorumları atlayarak okudum Allah sonumuzu iyi eder yeter ki sen iste
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla