Alıntı:
cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba; Lütfen pısırık olduğunu düşünme. Kendine güven iyi seçim.Ego güçlendirici de dinleyebilirsin. Sana bağıracaklar korkun belki kendini bilinçaltında suçlu hissetmenden kaynaklanıyordur.Bu durumda Suçluluk telkinini dinleyebilirsin. |
cadı bmciğim kuantum düşünce bölümünde de yazmışsın çok teşekkür ediyorum.suçluluk telkinini 2 hafta dinleyip bıraktım yenilerine geçtim yeniden başlayayım bari
Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Çocukluğunuzda yada hayatınızın belli bir döneminde tartışmalı bir ortamda uzun süre birlikte yaşadığınız insanların marifeti sanırım. Kişi daima aslına uygun davranır. Siz sakin bir insansanız, agresif kişilerle baş edemezsiniz, ya da kendinizi bu duruma alıştırmışsınız. Çözüm: Kişilere rahatsızlığınızı yazıya dökerek anlatabilirsiniz. Ya da onların çok sevdilkleri her ne varsa siz de bir süre bu eyleme son vererek, Davranışlarınızla bunu belli edebilirsiniz. Sonra da size soracağı güne kadar beklemenizi, Neden sen artık bana en çok sevdiğim "sütlü kahveyi RTIK YAPMIYORSUN" dEMELERİNİ BEKLEYİN, SONRA DA öNCEDEN ALDIĞINIZ NOTLARI ÇIKARIP KENDİSİNE OKUYUN. 1. .... DAN DOLAYI RAHATSIZLIK DUYUYORUM. 2. ........ şikayetçiyim. 3....... istemiyorum. Biçiminde notunuzdan okuyarak. Düşüncelerinizi ifade ederek korkularınızla yüzleşin. Ağlamayan bebeğe meme vermezler. Siz tartışmadan şikayetlerinizi dile getirmenizin gerekliliği zorunluğu kısmındasınız. Eğer içinizi boşaltmazsanız, depresyon haplarını içip şişmanlar sonra da fiziğinizi de bozarsınız, Zihninizi de. Selam ve sevgiler. |
sevgili muraturkom cevabına çok teşekkür ederim,çok ayrıntılı yazmışsın.kuantum düşünce bölümünde yazdım aile ortamım gayet iyiydi,annem babam en fazla küserdi.hiç kötü söz duymadım,çok saygılı bir babam var,yine benim gibi tartışmadan korkan bir annem var,ondan aldım herhalde bu yönümü.gerçi ben anneme göre günümüz şartlerı gereği deyim yerindeyse daha yırtığım ama yine de yüksek ses hiç bana göre değil,insanları değiştirmek hiç bana göre değil.durum bu olunca insanlar beni değiştiriyor
yukarıdaki önerilerinizin bazılarını arada yaptım tabi verdikleri cevap sen değiştin oldu,ama koruyamıyorum o halimi işte sorun bu,o güç gidiveriyor,yerine eski ben geliyor,rol yapamam,rol gereği sinirli gibi görünemem merhametim çok yüksektir.küsünce uykularım kaçar.aşırı hassasiyet var anlayacağınız.dolayısıyla özgürlüğümü de çaldılar.benim çekimimi değiştirmem lazım,kuantumla ortak olarak.yoksa ben de hasta olcan-m bunların arasında.davul gibi gerilmekten bıktım. ÇIKIIIIIIIIIIIINNNNNNN HAYATIMDAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNN.ama ben üzülmeyeyim onların arkasından