Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 09:25 AM   #15 (permalink)
aprilrose
Teğmen

aprilrose - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 132
125 Mesajinıza toplam 805 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really niceaprilrose is just really nice
Standart Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum

ve son olarak aprilrose ailemi çok inceledim ama inan bana aile ortamımda böyle sinirli kavgacı kıskanç kimse yok annemle babamın şiddetli tartışmasına hiçççç şayit olmadım.dedem vardı bizimle yaşayan eski osmanlıydı kendisi rahmetli onu düşünüyorum ama onunla ilgili de pek bir şey gelmiyor aklıma çocukluğumu hiç hatırlayamıyorum.babam annemi kısıtlamazdı,aşağılamazdı,öye sinir hastası insanlar değildi düşün düşün bulamıyorum.kendime benzeyen birini bulunca şükrediyorum ama bir zaman geçiyor kaybediyorum o kişiyi,ilişkimiz kopuyor.yine gizemli sorunlu sinirli insanlar çekiyor beni ve başa dönüyorum.dili sivri insanlardan bıktım usandım.onlara laf yetiştireceğim derken gecem gündüzüm oldular.en yakın eşim arkadaşım oldular.çok korkuyorum çocuğum da aynı özellikleri taşıyacak diye[/QUOTE]

Aile içinde değilse, ilk sevgiline bakalım veya seni en derinden etkileyen
sevgiline... Muhtemelen onlardan biri böyle bir korku yaşattı sana ve sen ister istemez
korku enerjisiyle bu tip insanları çekmeye başladın hayatına...

Bunun açıklanabilir başka bir şıkkı yok.

Düşün şimdi bulduğunda bana haber verirsen, sonrasında nasıl bir çalışma yapacağını
anlatıcam.

Sevgiler,
aprilrose isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla