Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 11:42 AM   #19 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
salvameaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Okunulan kişisel gelişim kitaplarının çok faydası olmuyor kesinlikle,(kitap okumayalım demiyorum tabi ki )telkinleri dinleyene

kadar yaptığım hiçbirşeyin faydasını

görmedim. Telkinler mucize gibi :) tabi ki sadece telkinler yeterli değil,olumlamalar,içsel konuşmalar yapılmalı ek olarak.

Ve hepsinden önemlisi SABIR :)
o konuda haklısın...ama şöyle bir durum var..kişisel gelişim kitapları da kendi içinde kategorilere ayrılıyor....yani daha içsel olan konularda var daha dışsal olan konularda var....değişimin dıştan içe değil, içten dışa gerçekleştiği kaçınılmaz...

mesela kendi özgüvenimizi bile daha oturtamamışken kendimizi nasıl seveceğimizi bile bilmiyorken tabi ki bize insan ilişkileri, beden dili veya iş hayatında başarı, etkili konuşma vesaire gibi kitapların faydası olmayacaktır.....

onun yerine sevgiyle ilgili, kendimizi sevmekle ilgili özgüvenle ilgili sırf bu konuyu kapsayan kitaplar var.... mesela "özgüven" diye bir kitap çarpmıştı gözüme...onlardan başlamak gerekiyor...
yukarıda bahsettiğim konular daha sonraki aşamalar...

telkinler konusunda sana katılıyorum...kitap konusunda da seçimleri o doğrultuda yapmak daha iyi olur..eskiden ben de hataya düşüp önce daha sosyal ve dışsal gelişim kitapları almıştım fakat özgüvenim ve kendime saygım olmadığı için fayda etmedi...özgüven geliştiren kitaplardan başlamak gerekiyor..

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla