Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 02:11 PM   #6 (permalink)
armoni111
Teğmen

Tesekkür: 19
41 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
armoni111 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: tartışmaktan korkuyorum:(

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen değiştin oldu,ama koruyamıyorum o halimi işte sorun bu

Sevgili arkadaşımız, Kişi ne kadar istesede kendi doğasını tam anlamıyla değiştiremez. Olaylara karşı verdiğiniz tepkilerde kısmen farklılık yapabilirsiniz. Kendi koruma kalkanınızı çalıştırabilirsiniz. Evet çocukluğunuzun sevgi ve ilgiyle dolu geçmesi, tüm insanlardan da o tatlı, kuştüyü gibi sıcak, hafif, mutlu ortamı arıyoruz. Ancak insanoğlunun menfaatleri, kimilerinin de bencillikleri sizin gibi ağır başlı kişileri çileden çıkarıyor. Ama sizin tepkiniz, tepkisiz kalarak onları daha çok çıldırtıyor sanırım. Sen değiştin dedikleri an işlerine gelmeyen doğal tepkinizi vermenizden kaynaklanıyor. Siz asil bir kişiliğe sahipsiniz, herkes sabır gösteremez. Ama hayatından çıkmalarını istediğin kişileri uyarmalısın, kendilerine çeki düzen vermezlerse siz mutlaka yeni arayışlara yelken açabilirsiniz. Sabırın bittiği kırmızı çizgileri herkesin vardır. İçinizdekileri olumlu cümlelerle muhattabınıza anlatıp rahatsızlığınızı dile getirmezseniz. Siz daha çok gerilecek ve faturayı bir defada keseceksiniz. Selametle.

anlamlı ve güzel sözlerinizden dolayı çok teşekkür ederim.zaten eşim de aynı şeyi söylüyor sen toz pembe bir hayatta büyümüşsün ama gerçek hayat o değil gibi sinir bozucu bir söz söylüyor asıl gerçek hayat o ama onu bu tip insanlar anlamıyor.söz konusu arkadaşlar olunca görüşmüyorum onlarla bu yolu seçtim ama eş olunca hayatından çıkarmak zorlaşıyor:(inanılmaz sabırlıyım,hemen yumuşarım,hiç kin tutmam işte bunlar beni bu hayatı sürdürmeye mahkum ediyor.bazen Allah'ım beni bencil yap ki kendimi onlardan üstün tutayım,kendime değer vereyim diye dua ediyordum,yanlış ama sinirli olamıyorum işte bir türlü.kimi sinirden şikayetçi olur kimi de ben gibi tam tersi.ben kendimi ifade etmek dışında,koruma kalkanı telkinini dinlesem olur mu acaba faydası ne dersiniz
armoni111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla