Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 12:18 AM   #123 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

selammmmmmmm gene ben merhaba naber günlük
sagol bende hiççç canım sıkılıyo bosum gene bosum tek kaldım sohbet etcek bi tane adam yok :p
büyüyü bozmadım 13 haziran 2008 00:00
su anda
her ne ise bu gun bir az yogundu servisimiz kalabalıkdı dedimya cumartesi ve persembe günleri basımı kasıyamam sebebi cuma gecesi ve pazar günü kankam onaylamasada seviyorum beee :=) kankyyy senin haberin yok ama o işde baya büyük para dönüyoo burası turkiye burda her sey oluyo ama merak etme benim işim olmaz bırakdım ben onları :p
dedimya bu gün adı malum şahsı hiç dusunmedim dusunmuyorum artık dedimya bu gun arkadaslkarım felan vardı servis yogundu ugrascagım seyler vardı onu dusunmedim
onu artık dusunmek istemiyorum onu gömdümmm sonsuzluga o beni istemedigi terk ettigi günden itibaren yaptım bunu
eger bir gün gururunu yenip bana geri dönmek istersen sakın dönme çünkü senin gururunun bittiği yerde benimki başlar...!!!
giden gitmiştir,gittiği gün bitmiştir,ben gideni değil,giden beni kaybetmiştir..
bos verrr salla :p hayatımı yasıycam bundan sonra
arabamın arkasında +18 korku ve şiddet içerikli yazıyo
o yazıyı degişdircem klasik bi şey yazcam sevene mrb sevmeyen bye byeee kısa bi söz :D sizde uydurun bi şey kafaya koydum bakdıkca beni hatırlasın :d

offff harbi canım fena sıkkın haa

:P hepsi engeli cakmıs garanti bana daha dün aksam 250 300 kişi acıkdı dün gece cıldırdım hafif bi :D
ne ise :p pff bayıldım harbi ya keske bu gün yarın olsaydı yani cuma gecesi olsaydı ivedige felan giderdimn ya :P

kanky kızıyorsun ama modifiye bi tutkudur :d

buralardayım :D döncem sana :d günlük