28-01-2010, 05:47 PM
|
#24 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 1,578
283 Mesajinıza toplam 2,066 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hayatıma hep sinirli ve kıskanç insanları çekiyorum Alıntı: seta* Nickli Üyeden Alıntı
Hah işte tam benlik durumlar
ne kadar hassas ve duyarlıysam, kimsenin hakkını yemeyeyim, kimseyi rahatsız etmeyeyim, aman dedikçe hep zalimler buluyor beni
hep mücadele hep mücadele
uğraşmak istemiyorum artık insanlarla, sakinlik, huzur istiyorum
dingin bir hayat istiyorum
yoruldum... | Sevgili Seta,
Ben de bu konularda çok gelgitler yaşadım ama birkaç gündür Ho'oponopono çalışması yapıyorum. Kızdığım insanlara bile "Seni Seviyorum, Özür Dilerim Lütfen beni affet, Teşekkür ederim" deyip duruyorum. Bu, ilk başta saçma gibi gelebilir ama şu birkaç gündür inanılmaz mucizelere yaşadım. BU mesajları beni uzun zamandır aramayan bir müşterime söyledim, bugün beni aradı ve bana çeviri yapmam için 40 sayfa iş gönderdi, şok oldum Esas sır, insanlardan şikayet etmek, onlara kızmak değil, ne kadar kızsak da onlara sevgi gönderebilmek, esas olay buymuş, bana çok faydası oldu gerçekten Sana da tavsiye ederim, aşağıdaki linki bir incele istersen http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nma-hatti.html
Sevgiler |
| |