Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
Aldatmak yerine aldatılmak terimi daha uygun. Erkeği fiziksel olarak çok çekici olmayan bir kadın bile kandırabilir. Çünkü erkeğin doğasında tüketmek, kadının doğasında ise üretmek vardır. Bir anlık keyif olarak bile algılayabilir. Ancak arkadaşlardan birisi yazmış. Evet kadının aldatması sevmesi ile orantılıdır, daha da tehlikelidir sanırım. Sevgili bayanları tenzih ederek, erkek yine bir kadınla aldatmıyor mu? Sorusunu sorma hakkımız doğduğuna inanıyorum. Kadınların neden evli erkekleri kurban seçtiklerine ise akıl erdiremiyorum. Arkadaşlar bayan arkadaşımız konuyu açtığı için daha çok bayanlara odaklı yazmaya çalıtım. Sevgili bayanlar, Hepimizin evliliği daim ve mutlu olsun. Ancak, erkeği tapulu malıymış gibi görerek, Ona hor hakir davranıp davranmadığınızı gerekli olanlar gözden geçirmeli. Her erkeğin tahammül boyutları birbirinden farklı oranlarda olsa da bir gün kuş yuvadan çok basit bir kadın ve nedenle uçabilir. Yanlarında saç baş karışık, giyimi özensiz, Kişisel bakımlarını ihmal edermişçesine davranmamanız onu aldatmaktan zaten alıkoyor. Unurtmadan tatlı dil, onun ailesini sevmeseniz bile yüzüne açık seçik söylemeniz etken unsurlardır. Selam ve sevgiler.
Bu da kendi kitabımdan bir armağanhttp://piramitgenc.forumlari.net/serbest-kursu-f7/esim-beni-sevmiyor-t282.html?sid=5e61989c195f4247c7625efa09760c27 |
sevgili muraturkom her erkek de aynı değil ki ama ya.mesela benim eşim öyle çok özenli olduğum her an ooo yine giymişiz,yine süslenmişiz falan diye manidar konuşur.çalıştığım için her gün kendime dikkat ediyorum,asla özensiz çıkmam ama erkeklerin de bahanesi çok kimi kıskanır kimi özensiz der aldatır napsak bilmem