Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı
telkinini dinlesem olur mu acaba faydası ne dersiniz
Sevgili armoni, bende oluşturtuğun kanaate göre, başkalarının pozitif olabilmek için harcadığı emek senin doğanda var. Ben telkin konusunda bilgi veremem, ama site sahipleri bu konuda ayrıntılı açıklamalar yapıyorlar. Ben de sana kendi kitabımdan bir kaç sayfa göndereceğim. Bu arada eşinle ilgili, yenge hanıma yazılı olarak ona dile getirmediğin herşeyi kağıt kalemi al, yaz. madde madde sırala ve duyarlı ise sana tek tek cevap versin. Bu denenmiş bir metottur. Ancak yine de duyarsız davranarak aynı yolda ilerliyorsa işiniz zorlaşacak. Onun bu noktayı iyi anlaması gerekiyor. Kimi insanın sabır haznesi büyüktür, öfkelenemez, senin yazdığın gibi yanlışta olsa tepki vermez. Sırf kavga patırtı gürültü olmasın diye. Ama hazne ne kadar büyük olsun içinde biriken zehir bir gün dolar. Sonra da kocam hiç böyle biri değildi, mağdur kadın aldatılıyor. Allah göstermesin, ama aldatan kocadan önce aldatılmak için tüm enerjisini başına geleceklerden habersiz ve tam gaz kadınlar suçlu. Sevgi ile kal. Eşim artık beni sevmiyor, konuşmuyor, soğudu, yüzüme bile bakmıyor. |
koyduğunuz teşhis çok doğru insanlar bu hale gelmek için doktora gidiyor,insanı zorla bozuyorlar.benim eşimle ilişki konusuna hiç girmeyeyim çünkü ne zaman bu dedikleriniz yapsam yine saçmaladı gözüyle bakıyor,ya da yine ne isteyeceksin,yine neyden şikayetçisin gibi cümleler kuruyor o yüzden bu konuyu onunla çözme işini bıraktım,kendi çekim alanımla ve çekirdek inancımla bu işi halletmeye çalışıyorum,ilginize çok teşekkür ederim,dediğiniz yazma işini yapacağım önce kendim için sonra belki çıkarıp ona da gösteririm çok teşekkürler.