Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2010, 11:30 PM   #27 (permalink)
armoni111
Teğmen

Tesekkür: 19
41 Mesajinıza toplam 270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
armoni111 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S

Alıntı:
muraturkom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzelgözlü armoni, eşine bunu söyletebilen kadınların sayısının çoğalmasını diliyorum. Bunu söyleten senin kendine verdiğin değerle orantılı. Eşine farklı biçimde bakımsız bir kaç kereliğine demnemek için farklı davransan ben ce tepkisni de belli edecektir.
hımmm bunu demesi iyi bir şey yani,bense deli oluyorum:)arada kendimi salınca bu halin çok doğal,zaten makyaj sana yakışmıyor falan diyor.tabi ben yutmuyorum bunuyok yok benim eşim çok kıskanç ben bunu biliyorum,hem kıskanç hem zor neyse bu konuyu açmak istemiyorum öteki başlığımda da yazmışsınız cevapladım.ben mutlu olduğum şekilde yapmaya çalışıyorum tartışmaya girmeden çoğunlukla susarak.

ama aldatılma konusunda bilmiyorum ne hissederim hiç yaşamadım ama ben bunu yol ayrımı gibi düşünür devam ettrimem ilişkimi,çünkü gerçek sevgiyi biliyorum,sevginin bitmesini de biliyorum,gerçekten severken insan aldatmıyor,ama bittiği zaman ne kadar dese de seviyorum kandırmasınlar kendilerini de bizi de.heyecan tatlı gelmiş demek ki,ben de artık o duyguyu hissetmiyor derim ve ayrılırım.çok şiddetli bir tepki belki 1 kere veririm sonra biter.
armoni111 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla