29-01-2010, 11:50 AM
|
#52 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: damla damla bir günlük Alıntı: SeLeNaS Nickli Üyeden Alıntı
Canım aynı git gelleri yaşadım.Benden çok şey aldı ..aradan uzun zaman geçti ama bazen hala ruhumdan çaldıkları yüzünden artık hissedemediklerim için acı çektiğim olurDU.
Hayat bir rüya,rüyayı gören sensin gözünü açtığın anda herkes herşey olmayabilir.Rüyadaki ağaç gözünü açtığın anda yoktur.
Asıl olan kendimiziz.Ve hiç birşeyi büyük bir aşk la sevme...Gönlünle ama her an serbest bırakacak şekilde sev...Sana ait olan tek şey sensin... | günlüğümde sizi görmek ne güzel.. evet aynı deneyimler yaşıyoruz.. bi yerlerde yollarımız kesişiyo ve birbirimize destek oluyoruz.. asıl güzel ve önemli olanda bu.. her deneyim bir ders ,her deneyim olduğumuzun bir üst versiyonu yapıyo bizleri.. kaybettikçe öğreniyo insan.. terk ettikçe güçleniyo belki.. ağladıkça daha dik duruyo.. ben artık yaaşamam gerekliymiş yasadım. gördüm. unuttum. diyorum.. mutluluğu hisssetmeye çalışıyorum.. artık bulmaya değil hissetmeye çalışıyorum sadece.... hepnizi çok seviyorum.. herkezi..
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
| |