Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2010, 02:38 PM   #30 (permalink)
doris
Yüzbaşı

doris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
doris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the roughdoris is a jewel in the rough
Standart Cevap: ALDATILSANIZ ne yapardınız????? :S

KIZLARA BİRAZ GARİP GELEBİLİR AMA BEN KONUYA FARKLI BAKIYORUM..
Bİ DEFA ALDATMADIM DİYEN ERKEK YALAN SÖYLER belkide böyle düşünmemin sebebi çevremde o kadar çok evli eşini aldatan erkek biliyorum ki inanamazsınız.. tabi karıları canciğer kankilerim oradn biliyorum.. ama kadın boşanamıyo tabi neden? erkek kendine bağlı değil bağımlı hale getirmiş eşini.. oyüzden kadın dul kalma, adım çıkar ,el alem ne der korkusuyla gereken kararı alamıyo ..
e işin birde boşanmak çözümmü? noktası var tabi..
yani durum cok karışık.. ama farklı bakıyorum dedim ya.. bazen erkeklere hak vermiyo değilim.. dır dır baskı kıskançlık krizleri erkeği bu duruma sürüklemiş olabilir.. çoğu vakada böyle sanırım.. ama bitirmek çözüm değil bence.. oturup çözüm bulmak önemli, uzlaşmak ve aradaki heyecenı tüketmmek lazım..
ve bir kadın olarakda diyorum ki..
kızlar kendinizi koyvermiyin beni alan almış nasılsa diye.. imrensin; sevgilinizin, eşinizin butün arkadasları, size sahip olduğu için eşinize imrenek baksın tüm erkekler.. sizde bunun tadını cıkarın..
böyleyken zaten aldatıyosa koca bi tekmeyi hakediyo demektir..
yani diyorumki keskin çizgilerle aldatılırsam tekmeyi basarım olmamalı. ben ne yaptım bu başıma geldi, nerde eksiklerim var.. bunlar bulunmalı.. elimizden geleni yapmalıyız bayanlar olarak...yok olmuyosa zaten tekme hazırda dursun
hoşçakalın...

Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!...
doris isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla