Cevap: SeLeNaS IN Günlüğü Ben bunların bir kandırmaca olmadığını dileyerek başlamak istiyorum bugünki günlük yazıma...
Hem yeni başlayan arkdaşlarımız ,hemde beni en doğru şekilde yönlendirecek insalarla dolu bir site olduğunu bildiğimden her inanılmaz ve kontrolüm dışında olan gelişmeyi noktası virgülüne paylaşmak istiyorum...Dilerim sıkılmazsınız...
İlk hafta suçluluk ve ego dinleyenler kilo veriyormuş...Bunu dün bir soruya Atilla Bey in verdiği cevabı okuduğumda gördüm.Evet ben kilo verdim.Bir haftadır resmen tok dolaşıyorum,artık bedenime daha çok değer veriyorum.
Bugün uzun zamandır beğendiğim biriyle ilk defa buluştum,gittiğimiz ortam ve kendisinin beni rahatsız eden bir iki hareketi ile modum düştü bir ara ama arabaya biner binmez hareketli bir şarkı açıp dans etmeye başladım.Eskiden olsa kendinmi yer bitirirdim.Beni beğenmedi,bi aptallık ettim,o mükemmel ama ben değilim diye...İçten içe zaten o doğru insan değil dedim ve ayrıldıkdan sonraki Bay Gizemi oynama oyunu canımı o kadar yakmadı.Beni beğenmedi demedim bu O nun kompleksi dedim ve geçtim...Bir iki güzel şey daha oldu...
Eskiden canımı yakan şeyler artık yakmıyor....Lütfen bu hiç bitmesin........ |