31-01-2010, 03:07 PM
|
#65 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Zeynep'in günlüğü Alıntı: menis Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım ne güzel bu değişimler darısı hepimizin başına, yalnız bişey sormak istiyorum burdaki herkese,inancın da bu değişimde katkısı var mı sizce yoksa gerçekten inanmasak da bu telkinler başarılı oluyor mu bunu çok merak ediyorum ve sizlerin görüşlerinizi bekliyorum... | Alıntı: yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili menis,telkinlerden sonuç almak için inanmak gerekmiyor..Fakat inançlı olmanız süreci hızlandıracaktır..
En iyi şekilde faydalanmanızı diliyorum.. | Merhaba menis evet inanmasan da etki edecektir ama bir de heves edip buradaki yazıları okursan çok gaza geleceksin ve bilgilenince de süper bir etkisi olacak. Daha iyisi hepimizin başına
Süper moderatörümüzü de günlüğümde görmekten onur duydum efenim Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
senin adına çok sevindim canım
insan sorunların kaynaklarını net bir şekilde görünce ne kadar rahatlıyor dimi ? çünkü teşhis etmek tedavinin anahtarı..anahtarı bulmuşsun şimdi rahatça o kapıyı açabilirsin | Angelım meleğim nasıl gaza geldim anlatamam çözülemeyecek bir şey değil sadece kafamda kurduğum düşüncelermiş çok alakasız alanlara yansıyormuş, kendimi engellemişim resmen. Kafamızdakiler değiştikçe hayatımız değişecek |
| |