Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 08:03 AM   #126 (permalink)
Mustang
Guest

Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

Serkan'cığım kendini yalnız hissetmen çok normal çünki hayatını o kişi üzerine kurmuşsun senin hayatını okadar çok kaplamışki şimdi sen ne yapacağını bilemiyorsun.Hayatından çıkıncada boşlukta kaldın bu boşluğu doldurmak için kendine yeni uğraşlar bulmalısın .Sedona yöntemimde bırakıyorsun boşluğuda yeni bir şeyle dolduruyorsun.Ben hayatımda yaşadığım bir çok sıkıntımı EFT ve sedona yöntemi ile düzene koymaya çalışıyorum sanada tavsiye ederim .Bu yöntmler kendi kendimize rahatlıkla yapıla biiniyor.Bundan sonraki hayatının merkezi sen ol diğerleri senin yörüngende olsun hayatımızdan çıktıklarında canımız çok yanmasın.

Sen akıllı bir çocuksun kendini tanı ... Bizler kendimizi başkalarının gözleri ile görürüz kendimize bakmak kendimizi tanımak bile istemeyiz. Sen kendinle tanış Serkan senin gözünle nasıl bir insan ne sever nelerden hoşlanmaz .Ama bunu yaparkende bana şunu derler bunu derler deme .Ben Serkan diye başla hatta günlüğüne yaz bakalım Bizde seni senden tanıyalım.Sen kendi kendine olumsuzlukları çekiyorsun olumlu düşün.Bazen üzüle biliriz sıkıntılı anlarımızda ola bilir ama o anlarında mutlaka hayatımız da bir hayra sebep olacağını unutmam.