Alıntı:
aidamu Nickli Üyeden Alıntı
İlginiz için teşekkür ederim. Yalnız benim sorunum tembellik değil. Zaten hiç bir girişim yapmadan oturduğunuz yerde bırakın hedefe yaklaşmayı adım bile atamazsınız burada yüzde yüz hemfikiriz. Anlayacağınız gibi hedef listem var ve ne istediğimi biliyorum...
Anlatmak istediğim şey şu; hedefe ulaşamadığımda çekim yasasına düşünsel bir biçimde engel olduğumu düşünüyorum. Belki de bunun bana vereceği mutluluktan korkuyorum ya da haketmediğimi düşünüyorum.
Sonuçta bir şekilde bir gereksiz inanç, benim hedeflediğim amaca ulaşmamı engelliyor. Bu inancı yok etmenin, ne olduğunu bulup kazımanın peşindeyim..
Sevgiler. |
Ulaşmak istediğin her ne ise, yapman gerekenlerin ne olduğunun bilincinde sin. Ancak ulaştıktan sonra ki mutluluktan korkmana gerek olmadığını şöyle açayım, insanlar başarıları tüketendir, daha iyi , daha taze, daha çok ... Peşindeyiz, öyleyse senin mutluluğun da kısa bir zaman sonra onun da üzerinekileri arayış biçiminde olacağından kısa sürecektir. Daha iyi olan herşeye ulaşma yolculuğunda başarılar dilerim.