Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2010, 06:44 PM   #1373 (permalink)
komodor_07
Teğmen

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
komodor_07 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: matrix'e hükmedin

bir anı da benden arkadaşlar...:
geçtiğimiz temmuz ayında arkadaşım beni mersen deki yazlıklarına davet etmişti,kendisiyle üniversitede 4 yıl çok samimi arkadaştık.Neyse tamam dedim kıramadım.şu tarihte gelcem dedim.akşam 5:30 otobüsüne bindim neyse .indim mersin silifke'de sabahın 7'sinde.aradım arkadaşı tamam geliyorum dedi.neyse beklemeye başladım.orada bir kahvehane gördüm yol kenarında ,şurada bi çay içiyim dedim kendi kendime .oturdum masaya ,içerken çayı tabi istemeden kulak misafiri oluyorum yan masalardaki konuşmalara.masanın birisindeki sohbet:''arkadaşıyla dsi kanallarını döşerken,işçi olarak çalışırken 1 metre uzunluğunda bir mermer roma kızı heykeli bulmuş''...Bir diğer masadaki amca da yanındakilere bahsediyor:''mısır ekerken traktörün sabanı bişeye takılmış,durdurmuşmuş, bi de bakmış bayağı büyükçe bi bronz şamdan''...
Aman ALLAH'ım dedim içimden!Ne biçim bi yermiş burası!Yani o anda bir kazma kürek bulsam kaptığım gibi koşacağım yani araziye,o kadar galeyana geldim anlatılanları duydukça
komodor_07 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla