Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2008, 09:23 AM   #2647 (permalink)
MuminOKAN
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi)

Alıntı:
bymehmet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
melodis Nickli Üyeden Alıntı

ücretli olmasa bile kotayı yer arkadaşım zaten boyuna aşıyom

hem o özellik msnde de var

Arkadaşlar...

Bu kotayla ilgili son 3 aydır 5 GB'nin altında gelmez oldu... dusun

Anlayamıyorum...

PC'ye format attım, paylaşım programı kullanmıyorum, video da izlemiyorum doğru dürüst...Radyoda dinlemiyorum...

Ama neden son zamanlarda böyle aşıyorum anlayamadım...

Fakat ben bu konuyu bir çok kişiden duydum...

Telekomun yeni işi bu bdiyorlar...

İnanmaya başladım valla...

Özelleştiğinden beri habire soyuyorlar bizi ya hayırlısı...

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
aynen..

ben forum harici neredeyse hiç bir şey ile meşgul olamıyorum..
firefox kullandığım için radyo da dinlemiyorum..

buna rağmen 5 in altına inemedim..

son çare otomatik güncelleştirmeleri kapattım.. bu ay yine 5,4 geldi..

ilginç .. cevabı bulan haber versin..

bearshare yada limevire, emule, bittorrent, vs paylaşım programlarını kullanmayın yada kullanıyorsanız sağ alt sekemden çıkış alın. sizin dosya paylaşımınızı kapatın. yani sizden dosya çekmesinler. bencilce ama art niyetli çok insan var.

modem şifrelerinizi değiştirmelisiniz. kullanıcı adınızı değiştiremezsiniz ama şifrenizi kendinizde değiştirebilirsiniz. en fazla kaç hane kullanabiliyorsanız kullanın. 8 yada 16 hane. eğer kablosuz internet kullanıcıysanız. modeminizden paylaşımı kapatın. şifre verin. wep yada wpa-psk kullanın. wep te hexadesimal 10 karakter kullanın mesela. wpa-psk da 10 haneli.
hatta modeminizde kaçtane açık port varsa hepsini kapatmayı deneyin. 65536 porttan biri yada birkaçı kesin açıktır. en sık kullanılanlar; örnek için, 80 yada 8080 portunu sadece kameranıza yönlendirin. kameranızı kullanmadığınız zaman usb kabloyu yerinden çıkarın. portlarınızı kendi istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. biraz karışık ama kontrol tam ve elinizde olacak.

virüs programınızı sağlam seçin. lisanslı alın. lisanslı kullanmak istemiyorum derseniz size avg antivirüs, bitdefender security ve anti-vir...
üçünü aynı anda kullanabilirsiniz. -mesela benim öyle.-

sağlıcakla ve ışıkla.
super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla