Konu
:
Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Tekil Mesaj gösterimi
02-02-2010, 10:06 AM
#
93
(
permalink
)
imported_Angel
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Yeniden doğuş sürecimi izlediğim günlüğüm..
Günaydın günlük
artık hayatımda güzel şeyler olmaya başladı ve bunların farkına varıyorum daha da önemlisi
affetmem gereken çok kişi olduğu için (neredeyse hayatımda karşıma çıkan herkes diyebilirim) bu yüzden 1 gün içinde birden fazla uygulama yapıp birden çok kişiyi affettiğimi söylemiştim...
telkinlerin etkisi de yadsınamaz ancak affetmek de insana baya mutluluk ve güç kazandırıyor..affetme çalışmalarını arttırıp affettiğim kişilerin sayıları çoğaldıkça güzel şeyleri hayatıma çekmeye başladım..
artık günlük hayatımdaki dert ettiğim bazı sorunların çözümünün kendiliğinden geliştiğini farkettim..
mesela bir süredir bilgisayarın cd rom u çalışmıyor diye onu dert ediyordum..
hem de aylardır dert ettiğim ve ciddi olduğunu düşündüğüm bir sorundu..
dün evde temizlik yaparken bilgisayarın kasasını elimle kavrayıp kaldırmıştım ki..kasanın kapağı gevşedi ve kendiliğinden açıldı..bir an için aksilik olduğunu düşündüm..ama sonra bunun bir fırsat olduğunu farkettim..kasanın içini hazır görebiliyorken belki cd romun derdini bakarak anlayabilecektim..
neyse bi baktımki aslında cd romda sorun yokmuş çalışır vaziyetteymiş..ancak onun arkasına giren ufak bir kablosu gevşemiş ve girmesi gereken yere tam oturmamış...elimle çıkarıp yeniden oturtarak takınca cd rom da çalışmaya başladı
ve sorunların çözümünün yanısıra beni mutlu edicek küçük sürprizlerle de karşılaştım
...
mesela o kadar iş yapmama rağmen boş zamanların daha çok arttı...yapmam gereken zorunlu şeylerin hepsini yapıp bitirmeme rağmen boş oturup da şu an ne yapsam acaba diye düşünerek yapmak istediğim şeyin ne olduğunu düşünecek kadar boş ve rahat oldum...oysa 1 gün yine herzamanki gibi 24 saat...ama ne yapmak istediğimi seçme lüksüm olacak kadar arttı sanki zaman benim için
bunlar hatırlayabildiklerimin sadece birkaçı...birkaç ufak ve beni sevindiren güzel şeyler de oldu ama şu an hatırlamamıyorum :) ama şunu söyleyim ki onları farkettim ve kıymetini bildim ve tadını çıkardım..önemli olan da buydu zaten...
aynaya baktığımda kendimi daha güzel ve bakımlı görmeye başladım..
afettiğim kişiler hala gün içinde zaman zaman aklıma gelebiliyorlar..ama aklıma geldikleri an birşey beni o kişi hakkında daha fazla düşünmemi hatta hayal kurmamı engelliyor...otomatikman düşündüğüm konu değişiyor..beynim o kişiler hakkında düşünmemi reddediyor..ve aklıma geliyor olsalar bile sinirlenip öfkelenmiyorum..sıradan bir konuymuş gibi aklıma geliyor ve en fazla 10 saniye sonra beynimdeki düşündüğüm konu değişiyor...aklıma gelseler de fazla yüz vermemeye çalışıyorum bu düşüncelere...çünkü yine gelişip büyüyeceklerinden korkum var..
imported_Angel nickli üyeye özel mesaj gönderin
imported_Angel - Daha fazla Mesajını bul