Cevap: çok çaresizim Ot içen yakışıklıyı bana bir gönder istersen erkek erkeğe dövüşmeyi öğreteyim. Kadına el kalkıyorsa, O zalimden hayır gelmez. Bebek 10 aylıkmış, ben de karımdan ayrılmam düzelir belki de demiştim ama sonra bir çocuk daha ama o hiç değişmedi, Ben sustum o avazı çoktığı kadar bağırdı durdu. Elimi bir kez olsun kaldırmadım. Ayrıldık şimdi ikinci eşimle daha mutluyuz. Bana ilk eşim ben sana o kadar bağırıp çağırırken keşke ağzımı burnumu kırsaydın o zaman susardım. demişti. Ama benim istediğim yada zoraladığım için susacaktı. Oysa ben onun içinden gelerek bunu yapmasını isemiş ve onu bu konuda defalarca uyarmıştım. O şahsın değişmesini beklersen, Ömrün kısalır. Senin beğeneceğin anlaşacağın o kadar çok insan evladı var ki dünyada, sen kendin için varsın sonra çocuğun için. eğer senin psikoljin bozulursa, çocuğuna sağlıklı biçimde kim bakacak. O gergin ortamda çocuğundan hayır bekleme. İLk altı yaşına kadar çocuk hangi ortamda büyürse hayatı boyunca tüm olumlu ve olumsuz davranışları üzerinde taşıyacaktır. Haydi hayırlısı olsun. |