merhaba mesut. ben senin bahsettiğin yaş aralığının üst kısmındayım. yani 30 olacak bir kaç müddet sonra.
sitenin yetkili kişisi değilim ama burada geçen konuşmalara ve benim tahminlerime göre sen de etki süresinin daha kısa olması beklenebilir. tabi işitme problemin yoksa. 44
sadece sesleri algı problemi olabilir. bunun içinde sesi biraz açabilirsin. eğer bir etki görmediğini düşünüyorsan.
ikinci olarak yaşını düşünürsek bilinçaltının direnci bizimkine nazaran daha düşük olacağından daha rahat kabul edebilirsin telkinleri. ağaç yaşken eğilir hesabı.
senin yaşına yakın bir arkadaş var murat. sanırım 18 yaşında. onunla da konuşabilirsin. şöyle korkunc bir amca vardı böyle böyle dedi diye
tabi ilk olarak site admini atakan bey "hayatımdeğişti" ve "etf" ile görüşürsen uzman yorumu da alırsın. ve kesinlikle de öneririm. istersen özel mesaj seçeneği ile de ulaşabilirsin. illa ki online olmalarını beklemene gerek yok.
benim ki sadece bir aksakallı amca yaklaşımı. uzman görüşü değil. misafirperverlik manasında.