Cevap: çok çaresizim Yaşadıklarınız çok zor ve yıpratıcı bir çok arkadaşımız ayrılın demiş siz onları okudukça uzaktan davulun sesi hoş geliyor belki diyorsunuz ama inanın doğru söylüyorlar en azından uzaklaşın murat bey çok haklı bebek için sizin için o ortamda yaşamınızı sürdürmek zarar verir. Elbette eşinizinde belki yardıma ihtiyacı vardır. Ama inanın değişmek istemeyeni değiştiremezsiniz ha bunu yaşayarak öğrendim 6 yıl bir evlilikten sonra öğrendim. Çok yıprandım inanın seviyordum sizin gene işiniz gücünüz var ben ayrıldığımda ne işim nede bana yaşama sevinci verecek bir bebegim vardı inanın o sizin mucizeniz size tavsiyem bir pisikoloğa gidin o zaman sizin için neyin doğru olduğunu kendiniz göreceksiniz biz ne söylesek boş. Allahım sizin bebeğiniz ve eşiniz için en hayırlısı ne iste onu versin.
__________________ “Ey İnsan!Sen kendini etten ve kemikten ibaret zannedersin; oysaki alem-i ekber(büyük evren) senin içinde dürülüp gizlenmiştir”. (Hz. ALİ) Seni Seviyorum.. Teşekkür Ederim.. Lütfen Beni Affet.. Özür DiLerim.. |