04-02-2010, 03:07 PM
|
#28 (permalink)
|
Guest | Cevap: benim dileklerimi bosnusuyla gerçekleştiren 7 kural Alıntı: Merto Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Bengüsu,
Çok güzel bir felsefe ve kurallar listesi olmuş, kendi vizyonuna uygun bir çalışma ortaya koymak ayrıca güzel.
Severek takip ediyorum, yüreğine sağlık. | hedefim sizin gibi iyi bir yaşam koçu olmak beğendiğinize sevindim.iyiki varsınız Alıntı: fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı
ben de takipteyim. çok güzel bi sentez olmuş.. sevgiler.. | teşekkür ederim Alıntı: vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı
iyi ki varsın biricik bengusumuz bekliyoruz... | yoğunluktan dolayı geçiktim iyi ki varsınız Alıntı: seta* Nickli Üyeden Alıntı
Bir insan daha tanınmadan bu kadar mı sevdirir kendisini
Bengusu sana bayılıyorum.
Keşke hep yanımda olsan.
Ben de senin düşünce tarzına sahip olsam böylece
Ya ya ya şa şa şa Bengusu çok yaşa | canım benim bende seni çok seviyorum iyi ki varsınız Alıntı: SilentStorm Nickli Üyeden Alıntı
Kocaman Teşekkür ediyorum size..... Çok güzel bir acıklama takipdeyim...... | çok teşekkür ederim Alıntı: ankhca Nickli Üyeden Alıntı
Ama olmuyor bengusu aksatıyorsun görevlerini dört gözle bekliyorum yollarınıa:) | özür dilerim beklettiğim için.inan çok yoğunum.geç kalmadım umarım iyi ki varsın |
| |