Alıntı:
fatamorgana Nickli Üyeden Alıntı
ben sevdim bu yazıyı.. yanlız 2 sorum olacak. okul başarısını artıran çalışmanız tam olarak neydi. ne üzerineydi. bir de ilgiendiğiniz alanlar neler acaba. |
Okul başarısını arttıran çalışmanın çıkış noktası, Öğrencilerimizin okula ilşk başladığı 9.sınıflarda başarısızlığın göze çarpıcı biçimde %60 gibi kayıplar olmasıydı. Sonra ne yapabilşiriz toplantısı yapıldı. Benim önerim, her öğretmenin en az üç başarısız öğrenciyi yakın takibe almasıydı. Bir çoğunun işine gelmedi, onlar için bu bir angaryaydı. Sonra yola tek başıma çıktım. Şimdi okulda özel bürom var. Yılda en az 300 öğrencimle, uygulamalı kişisel başarı yöntemlerimizi gerçekleştiriyoruz. başarı ise %80 lere yükseldi.
Ayrıca ilgilendiğim alanlar, matematik, teknoloji, felsefe, inanç konuları. Bağlantısını verdiğim kendi sitemizde biraz daha ayrıntılı bilgi var. Ancak daha çok sorun daha çok cevaplandırayım. Sizleri seviyorum. Bana keyif veriyorsunuz.
kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •piramitgenç kişisel gelişim-nedir? nasıl çalışır?-sonuç ne? : misafirlerimize