Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 12:05 AM   #28 (permalink)
ELPARANOID
Teğmen

Tesekkür: 146
188 Mesajinıza toplam 669 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really niceELPARANOID is just really nice
Standart Cevap: sosyal fobiyi neler yaparak yenebileceğimizi burada tartışalım mı ?

Alıntı:
imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bence kendimizi daha rahat hissetmemiz amacıyla başka insanlara içinden küfretmek veya onların çıplak olduğunu düşünmek ve benzeri gibi diğer insanların kendimizden daha aciz olduğunu küçük düştüğünü imgelemek pek de sağlıklı bir düşünce tarzı değil gibime geliyor...

başkalarını kendi gözümüzde küçültmeye çalışmak yerine kendimizin diğer herkesle eşit olduğunu imgelesek daha iyi olur...sosyal fobinin özelliklerinden birisi de insanın kendisini diğer insanlardan daha aşağıdaymış gibi görmesi...ama bu teraziyi dengeleme işini başkalarını aşağılamakla değil kendimizi yüceltip olmamız gereken noktadaymışız gibi imgelemek daha doğru...
Tamamen Katiliyorum. Ben hic denemedim. Telkinleri dinledikten sonra gerek duymuyorum gerci. Ama panik atak zamani faydasi ola bilir belki
ELPARANOID isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla