05-02-2010, 12:35 PM
|
#63 (permalink)
|
Guest | Cevap: olacaklari hissetme Alıntı: bayanumut Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhabalar.Bende telkinleri 3 haftadır dinliyorum.ve evdekilerde benimle beraber.önce kızlar arasındaki iletişim düzelmeye başladı.devamlı birbiriyle kavga eden kızlarımınn şimdi birbirlerine sarılmış durumda olduklarını ve eskisi kadar kavga etmediklerini görüyorum.ve kızlarım baş ağrısından bahsettiler.ama onlara telkinden olabileceğini farkettirmedim.bendeki etkileri de aynı oldu.ağırlık hissi.daha çok uyuma isteği.ben gece gündüz devamlı dinliyorum.yani hep açık bir yerde.ve birkaç şey düşündüm hepside oldu.küçük şeylerdi ama sonuçta istediğim gibi sonuçlandı.
sezgilerim artmaya başladı.böyle bir etkinin olasığından habersizdim.birkaç gün öncede aniden gözümün önünde araba anahtarı belirdi.çok şık ve değişik bir anahtardı.ve çok canlı bir görüntüydü.tabii bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum.neyi ifade ettiğinide.sanırım zaman gösterecek.ama çekim yasasını harekete geçirdiğini düşünmeye başladım telkinlerin.
daha ciddi bir deneme yapmak için bir dostumla ilgili bir şey imgeledim.bu akşam onu bana hediye getirmesini istediğim bir şey var.bakalım buda gerçekleşirse ben tamamıyla inanacağım herşeye.sonuçları yazarım arkadaşlar... | Bende de buna benzer bir durum olmuştu. Gözümün önüne fotoğraf gibi bir resim gelmişti durup dururken. Kırmızı bir defter görmüştüm. Sabah okula gittiğimde en yakın arkadaşım içinde bir not olan kırmızı kaplı bir defter hediye etmişti harika ve güzel bir duygu. Umarım aynı şey sende de olur ve o anahtar eline verilir. Sevgiler.... |
| |