05-02-2010, 12:40 PM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Cevap: pembe kuvars edinmeyi düşünüyorum ama bir sorunum var.. Alıntı: imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı
pembe taşların sevgi enerjisi yaydığını okudum biryerde...ve de renklerindeki yumuşak görünüm hoşuma gitti....ve sert ve yoğun enerji yaymayacağı hissine kapıldım renginden de dolayı...ve gerçekten kendime sevgi yüklemeye ihtiyacım var
ama kafama takılan şey ise pembe kuvarsı bir ametistin yanında bırakarak yüklemek gerekiyormuş diye okudum...ametistin kendisini kullandığımda beni çok rahatsız etmişti hatta bunla ilgili konu bile açmıştım...
bu pembe kuvars da ametistten aldığı enerjiyi bana vericekse yine ametist kullandığımda yaşadığım rahatsızlığı yaşarmıyım diye korkuyorum...
yoksa o enerji başka bir taş aracılığıyla yansıyacağı için değişime uğrayarak yansır ve sorun olmaz mı ki ?
pembe bir taşa ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ama ametistle yükleniyor olması kafamı karıştırdı çekiniyorum | Angel kuvars hakkında baya bilgi biliyorum. ilk aldığında negatif enerjisini atman için ya saf deniz tuzuna koyup 1-2 gün bekletmelisin ya da toprağa gömmelisin. Ametisti de kuvarsın yanına koyarsan negatif enerjisini alır. Bu 3 seçenekten birini yapmalısın. Taşta yalnızca senin enerjin olmalı başkası ellememeli, ellerse yine bu işleri yapmalısın. Ayrıca taş negatif enerjini toplayıcı özelliğe sahip olduğundan 1 hafta sonra negatif enerjisini bahsettiğim yöntemle almazsan ters etki yapar ve başını ağrıtır (üzerinde taşıyorsan) Bende kolyesi var kuyumcudan almıştım taş harika. Etkileri de muhteşem. Negatif enerjiyle dolunca hemende etkisini belli ediyor bana. Fakat benimki pembe kuvars değil. Sevgiler... |
| |