Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 01:41 PM   #66 (permalink)
cent
Binbaşı

cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart Cevap: olacaklari hissetme

ilginç geldi yazılanlar ben daha önceden de sezgilerimin güçlülüğüne şahit olmuşluğum vardı, hatta rüyamda bile uyarıldığım olmuştur.. Bundan her zaman çekinip korkmuşumdur, korkumdan dolayı bastırdım bu hisleri bu seferde rüyalarımda görmeye başladım ayrıca beden sinyaller verir gibi uyarıyordu şimdi düşünüyorum ilginç geldi meselea bu duygularımı bastırdığım için bedenimde elim kaşınmasının sonucunu omuzun kaşınmasında destek göreceğimi biliyorum ayak üstü kaşınması olurdu biri gelicek derdim ama bundan rahatsızlık duymadım desem yalan olur ne
zaman savunmaya geçiceğimi ne zaman para geleceğini ne zaman güzelliklere denk geleceğimi bilmek bazen iyi bazen kötü insan çekiniyor açıkcası neyse korkumdan bastırdığım bu duygularımdan burdaki yazıları okuduğumda anladım ki ben artık bu hisleri hissetmekten korkmuyorum
bu duygularım yoğun devam ediyor okullar kapanmadan önce oğlumun sesini duymuştum eve geldiğinde bugün korktuğu birşeyin olup olmadığını sordum ilginç olan saati bile söylememdi ve evet dedi olayı anlattığında yanımda olmanı istemiştim anne dedi dikkat ettiğim şey oğlumun sesini duyduğumda her zaman okuduğum duaları okumuştum hiçbirşey olmadan atlattığını söyledi şükür allahıma ama artık korkmadığımı bu duyguların benimle var olacağını anladım ve şükrettim bunların telkinlerle olabileceğini hiç düşünmemiştim korkularım son buldu sezgilerim arttı telkinleri dinlemeyi bırakalı bayağı oldu 1 sene gibi demek ki bilinçaltına iyi işlenmiş

sevgiyle kalınız

Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla