Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-02-2010, 02:16 PM   #3 (permalink)
imported_Angel
Yüzbaşı

imported_Angel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
imported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to allimported_Angel is a name known to all
Standart Cevap: pembe kuvars edinmeyi düşünüyorum ama bir sorunum var..

Alıntı:
maviş.cadı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Angel kuvars hakkında baya bilgi biliyorum. ilk aldığında negatif enerjisini atman için ya saf deniz tuzuna koyup 1-2 gün bekletmelisin ya da toprağa gömmelisin. Ametisti de kuvarsın yanına koyarsan negatif enerjisini alır. Bu 3 seçenekten birini yapmalısın. Taşta yalnızca senin enerjin olmalı başkası ellememeli, ellerse yine bu işleri yapmalısın. Ayrıca taş negatif enerjini toplayıcı özelliğe sahip olduğundan 1 hafta sonra negatif enerjisini bahsettiğim yöntemle almazsan ters etki yapar ve başını ağrıtır (üzerinde taşıyorsan) Bende kolyesi var kuyumcudan almıştım taş harika. Etkileri de muhteşem. Negatif enerjiyle dolunca hemende etkisini belli ediyor bana. Fakat benimki pembe kuvars değil. Sevgiler...
bilgiler için teşekkür ederim maviş cadı :)
yani ya deniz tuzu..ya toprak yada ametist diyorsun..evet söylediklerini anladım canım...olsun o da kuvars grubundan sonuçta...teşekkür ederim :)

imported_Angel isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla