05-02-2010, 05:24 PM
|
#36 (permalink)
|
Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR Alıntı: gulumser Nickli Üyeden Alıntı
evet gelelim gelişmelere;cumartesi günü tanıştık hakikatten tam istediğim gibi birisi hatta fazlası ile mükemmel,çok güzel bir gün geçirdik eşruhum olduğunu sandığım kimse ile,gün sonunda evde yalnızken düşünmeye başladım herşey ne kadarda mükemmel gidiyor diye,buna alışkın değildim ben illa bir pürüz olmalıydı,acaba kendimimi kandırıyorum diye düşünmeyede başladım birden ve 2 gün sonra ilk münakaşayı yaptık,evet korktuğum oluyordu mükemmel değildi artık herşey,bugünde artık görüşmeme kararı aldık,sebeb ;sözünü geçirebileceği bir kadın arıyordu kendisine ve ben o kadın değildim,ama olsun bu bir deneyimdi benim için çok memnun oldum bu tecrübeyi edindiğim için,bunda da bir hayır var diye düşünüyorum ama yinede korkularım herşeyin önüne geçti gibime geliyor,engelledi beni
bu negatif düşünceden tamamen arınmam lazım biliyorum,ama olsun yılmadan azimle yola devam... | Size uygun olmayan bi kişiyi daha elemiş oldunuz hedefe daha çok yaklaştınız
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. |
| |