13-06-2008, 03:07 PM
|
#37 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: e bi tane de benim olsun...:) Alıntı: ceren18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: meryemi Nickli Üyeden Alıntı
| meryem bana yine dicek bişey bırakmadın ki canım bende sonuna noktasını koyayım bari ![y789](images/smilies/qqb006.gif) tesekkür ederim yine duygularını çok iyi dile getirmissin sınavım için basarı dileklerinede tesekkür ederim ![kiss3](images/smilies/143.gif) insallah dedigin gibi olur ve ben üniversiteyi kazandıdıgımı burdaki kader arkadaslarımla ve senle paylasırım ![90p9](images/smilies/610.gif) bütün öss hazırlananlara bol sans insallah hepimizin yüzü güler ![kiss3](images/smilies/143.gif) buarada günlügüne yazdıgın seyleri keyifle okuyorum canım paylaşımlarına devam et olur mu seneye öss hazırlanırken bzi ihmal etme ![kiss3](images/smilies/143.gif) | sağol canıııııııım ![ark5](images/smilies/friends.gif)
inşallah sitedeki gelişmeleri fırsat buldukça takip etmeye çalışacağım...
değişimlerden, değişenlerden, değişim gönüllülerinden SİTEDEN fayladalAnmaya devam edeceğim inşallah
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
| |