Konu
:
Zeynep'in günlüğü
Tekil Mesaj gösterimi
05-02-2010, 08:27 PM
#
70
(
permalink
)
Elektra
Guest
Cevap: Zeynep'in günlüğü
Alıntı:
zynp0
Nickli Üyeden Alıntı
Moralim bozuk. Benden yaşça büyük bir kadın resmen boyumla dalga geçti. Sonra da seni sevdiğim için takılıyorum diye kıvırdı. Etraftakiler konuştukça batıyorsun dediler. Ben de o an ciddiye almamıştım, şakayla karışık gereken cevapları vermiştim ama şimdi aklıma gelince sinirim bozuldu. Lise bittikten beri(Yaklaşık 3 senedir) boyumla barışığım ve uzatmak gibi bir isteğim yoktu. Ama burada başlıkları okuduktan sonra "acaba?" diyerek bazı şeylere başladım. Tam onun üstüne böyle şeyler yaşamam çok garip. Kendi barışıklığım azaldıkça insanlara kısalığımı görmeleri için açık vermiş gibi oluyorum sanki. Çok garip. Ve pek iyi hissetmiyorum bugün. İnsan ilişkilerim bir garip. Yarın direksiyon sınavı var. Konsantrasyonum yüksek. İş açısından güzel olabilecek ama duygusal açıdan iyi hissetmediğim bir gündü.
Ya canım boy konusunu bu kadar sorun etme. Allah başka sorunlar göstermesin bu nedir ki? Benim boyum 1.75'te ne oluyor sanki? Şu ana kadar hiç bir avantajını görmedim. NBA'ya mı aldılar sanki
Hiçbir olumlu yanını görmedim ama olumsuzluğunu gördüm, mesela lisedeyken orta boylu arkadaşımla ön sıralarda oturamazdım nedenmiş boy sırasına göreymiş, mesela beden eğitimde en ön sırada ben vardım hiç unutmam birgün hoca sağa çark dedi bende dalmışım sola çark yaptım arkadakilerde ördek gibi beni izliyor hoca lafı soktu hemen tabi
Gel de sevin uzun boyuma
O yüzden sakın bu tür şeyleri kafana takma canım.